Onslaught Onslaught Server Discussion

Go Back   Omnip)o(tentS Forums > SERVERS > Unreal Tournament > Onslaught
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-11-2017, 04:53 PM   #1
Lagzilla
Getting there...
 
Join Date: Jan 2011
Location: Chicago
Posts: 730
Default ONS-Barracks-2017
Reply With Quote


After some interest from the group I put some time into an edit of Barracks. It just passed TWC.

Download: ONS-Barracks-2017

Thanks to Terminator and Flacis for helping test everything.
Thanks to WMD for testing it and Carpe for getting it on the server.

Here are the updates:
ONS-Barracks-2017 Change Log:
Previous Version: ONS-Barracks-{KL}-BigAl-V1
Editor: }BaD{-Lagzilla
Testers: }BaD{-Terminator, }BaD{-Flacis

Changes from previous version:
Reduced the size of the core building and made it more accessible. Added a bunch of meshes and lighting in the cores
Skybox changed to night time
Vehicle Loadout Change (detail below)
Many new player starts added
New ONS Specials Nodes
Weapon loadout changed across the board
Node Layout Change (screenshot provided)
-Added 2 nodes to top platforms and reconfigured chimney exit from center node
-New platforms added to connect new nodes
-Added some Minigun turrets in the above middle
-New platform on the chimney outside 11
-Battery Avril added at node 11 (Center Node) only on the platform outside. You have to control the node to get the Battery. This battery takes multiple hits to take down the Pally shield
-Added an Ion Painter near the 11 platform
Cave nodes (12/13) are freestanding nodes that can be controlled by either team to supply vehicles. They are never locked
Added more trees to the ledge outside the core
Added Fog in the tunnel between the middle and core area
Elevated middle side nodes and added teleports and jump pads to get around in the are. Also added jumpads to get to the center platform in the map and the top node area
Added the Vortex gun to the map, hidden. There are 2 and it is mostly symmetrical. It is not in the core
Various changes to outside meshes to support jump pads, new nodes and weapons


Map Mutatots Loaded:
MutQuadJump
MutWheeledVehicleStunts
MutVehiclePickups
SpawnWithLockerWeapons

Vehicle Loadout:
Core:
Lower Level-
MegaBadger - 120 Second Respawn
Firefly - 15 Second Respawn
Badger - 15 Second Respawn
Eons Scorp - 15 Second Respawn
Reverse Badger - 45 Second Respawn
Goliath Mk2 - 60 Second Respawn
Goliath - 30 Second Respawn
Alligator - 60 Second Respawn


Top Level-
Windblade - 60 Second Respawn
Cicada - 45 Second Respawn
Shocker - 120 Second Respawn
Pulse Traitor - 45 Second Respawn
Raptor x 2 - 15 Second Respawn
Node Exploder - 60 Second Respawn

1/2 - Valley Nodes - Right outside Core
SPMA - 45 second respawn
Pulse Traitor - 45 Second Respawn
Nephthys Tank - 60 Second Respawn
Nova - 60 Second Respawn
Go Kart - 45 Second Respawn

3/4 - Cave Support Nodes
Aegis - 30 Second Respawn
Stingray - 20 Second Respawn


5/6 - Outside Nodes
Hell Bender - 45 Second Respawn
Fire Tank - 45 Second Respawn


8/9 - Sky Nodes
Odin - 60 Second Respawn
Badger - 15 Second Respawn


7/10 - Tower Nodes
Mirage Manta - 45 Second Respawn
Cobra - 45 Second Respawn

11 - Center Node
Goliath - 45 Second Respawn
Flame Badger V2B3 - 30 Second Respawn
Cherufe - 30 Second Respawn
Ifrit - 45 Second Respawn


12/13 - Cave Nodes
Badger - 15 Second Respawn
Stingray - 20 Second Respawn
King Hell Hound - 15 Second Respawn
Webcaster - 15 Second Respawn

New Node Layout:

Last edited by Lagzilla; 08-11-2017 at 11:20 PM..
Lagzilla is offline  
Old 08-11-2017, 06:56 PM   #2
JohnSmallBerries
Fancy Man

 
Join Date: Jan 2009
Location: Round Rock, Texas (near Austin)
Posts: 163
Default
Reply With Quote


So you're talking Magic Isle, not Barracks, right?
JohnSmallBerries is offline  
Old 08-11-2017, 07:57 PM   #3
Lagzilla
Getting there...
 
Join Date: Jan 2011
Location: Chicago
Posts: 730
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by JohnSmallBerries View Post
So you're talking Magic Isle, not Barracks, right?
It's my best edit ever! I converted Magic Isle into Barracks!

fixed.

A
Lagzilla is offline  
Old 08-13-2017, 07:37 AM   #4
Sumugan
Nubbin' it since '04

 
Sumugan's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Miami, FL. USA, Terra Firma
Posts: 270
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by Lagzilla View Post
It's my best edit ever! I converted Magic Isle into Barracks!

fixed.

A
Thanks for the link, work and testing guys!

OK, so I dl'ed it, and put the respective files into their folders on my iMac, but when I go to open the 'instant action' I can't find the ONS-Barracks in my list? IDK what gives.

Last edited by Sumugan; 08-13-2017 at 08:02 AM..
Send a message via AIM to Sumugan Send a message via MSN to Sumugan Send a message via Yahoo to Sumugan Send a message via Skype™ to Sumugan Sumugan is offline  
Old 08-13-2017, 12:24 PM   #5
Lagzilla
Getting there...
 
Join Date: Jan 2011
Location: Chicago
Posts: 730
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by Sumugan View Post
Thanks for the link, work and testing guys!

OK, so I dl'ed it, and put the respective files into their folders on my iMac, but when I go to open the 'instant action' I can't find the ONS-Barracks in my list? IDK what gives.
You could be missing a file, though since you play Omni all the time that is odd.

Do cached files get used when a game is being played locally? Never thought about that.

A
Lagzilla is offline  
Old 08-13-2017, 12:39 PM   #6
Miauz55555
I'm a cute Cat.
 
Miauz55555's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 118
Default
Reply With Quote


Quote:
I can't find the ONS-Barracks in my list?
Either use UTDeps: http://www.p-fat.net/ found ur missing files and than use utCacheManager https://www.utzone.de/forum/download...do=file&id=826 to extract them from ur cache, or open the map in the ut2004editor and post a picture from the missing files or use the cacheManager.
Quote:
Originally Posted by Lagzilla View Post
Do cached files get used when a game is being played locally?
No.
__________________
Miauz55555 is offline  
Old 08-13-2017, 05:33 PM   #7
Sumugan
Nubbin' it since '04

 
Sumugan's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Miami, FL. USA, Terra Firma
Posts: 270
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by Miauz55555 View Post
Either use UTDeps: http://www.p-fat.net/ found ur missing files and than use utCacheManager https://www.utzone.de/forum/download...do=file&id=826 to extract them from ur cache, or open the map in the ut2004editor and post a picture from the missing files or use the cacheManager.

No.
Sorry Miauz, I forgot to say that I'm on an iMac. Although, they may be great tools, they are rather without mac support.
Send a message via AIM to Sumugan Send a message via MSN to Sumugan Send a message via Yahoo to Sumugan Send a message via Skype™ to Sumugan Sumugan is offline  
Old 08-13-2017, 11:19 PM   #8
dimshade
Getting there...

 
Join Date: May 2006
Location: Florida
Posts: 563
Default
Reply With Quote


Try starting a game in instant action and then using "switchlevel ONS-Mapname".
__________________
"Conan! What is best in life?" ... "To crush your enemies, to see them driven before you, and to hear the lamentations of their women."
dimshade is offline  
Old 08-16-2017, 09:42 AM   #9
Sumugan
Nubbin' it since '04

 
Sumugan's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Miami, FL. USA, Terra Firma
Posts: 270
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by dimshade View Post
Try starting a game in instant action and then using "switchlevel ONS-Mapname".
In the console? assigned by my game as ~, I think.
Send a message via AIM to Sumugan Send a message via MSN to Sumugan Send a message via Yahoo to Sumugan Send a message via Skype™ to Sumugan Sumugan is offline  
Old 08-16-2017, 01:41 PM   #10
Binger
.

 
Binger's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,198
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by Sumugan View Post
Thanks for the link, work and testing guys!

OK, so I dl'ed it, and put the respective files into their folders on my iMac, but when I go to open the 'instant action' I can't find the ONS-Barracks in my list? IDK what gives.

Do you have a file called eons-scorpion_beta3? That's the one that was missing for me.
Binger is offline  
Old 08-16-2017, 03:07 PM   #11
Lagzilla
Getting there...
 
Join Date: Jan 2011
Location: Chicago
Posts: 730
Default
Reply With Quote


This may help:

http://www.mediafire.com/file/9wpxpx...pion_BETA3.zip
Lagzilla is offline  
Old 08-16-2017, 04:02 PM   #12
Binger
.

 
Binger's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,198
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by Lagzilla View Post
I have that file, btw, if that was for me. It just wasn't in the game folder and I thought that since it was what was missing for me it might be the same for Sumugan.
Binger is offline  
Old 08-16-2017, 04:05 PM   #13
Binger
.

 
Binger's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,198
Default
Reply With Quote


Those columns around the map are set to high detail which is why they don't show up in lower gfx settings.
Binger is offline  
Old 08-17-2017, 02:11 PM   #14
Lagzilla
Getting there...
 
Join Date: Jan 2011
Location: Chicago
Posts: 730
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by Binger View Post
Those columns around the map are set to high detail which is why they don't show up in lower gfx settings.
Not sure which columns you mean. There are some pipes on the wall set that way...?

Andrew
Lagzilla is offline  
Old 08-18-2017, 01:40 PM   #15
Binger
.

 
Binger's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,198
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by Lagzilla View Post
Not sure which columns you mean. There are some pipes on the wall set that way...?

Andrew
Back when you would play with low GFX settings did you ever run into something invisible when you where leaving the base area? Right at the top of the ramp? Right about where that column or pipe or whatever it is is at? It took me a long time to realize there was something there that I had to turn my gfx up to high to see. I'm pretty sure it's still set that way. They really are the opposite of the kind of meshes someone would want to put on high detail only. A big column should probably always be visible. Some little deco item maybe not. Select one column then select all matching static meshes then bring up properties for all and under Advanced is bHighDetail.
Binger is offline  
Old 08-18-2017, 01:46 PM   #16
Binger
.

 
Binger's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,198
Default
Reply With Quote


I'm liking the night sky. I'm not liking the way the sky suddenly pops up where there used to be a cliff.
Binger is offline  
Old 08-18-2017, 02:49 PM   #17
Lagzilla
Getting there...
 
Join Date: Jan 2011
Location: Chicago
Posts: 730
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by Binger View Post
I'm liking the night sky. I'm not liking the way the sky suddenly pops up where there used to be a cliff.
I don't like it either, but made no change to any previously placed meshs detail level.

If you know how to fix this I would love to learn.
Lagzilla is offline  
Old 08-18-2017, 03:41 PM   #18
Binger
.

 
Binger's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,198
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by Lagzilla View Post
I don't like it either, but made no change to any previously placed meshs detail level.

If you know how to fix this I would love to learn.
Those meshes have been like since I first played Barracks. Back when I would play on my old laptop I opened the map up in the editor to see what this invisible thing was I was running into. It's no biggy. I was just mentioning it in case you do another edit soon. There are probably still some people playing without the world detail on high.

I don't know how to fix the fade thing on a nighttime skybox. I think I've seen it done or maybe done it myself but I don't remember where. Maybe look at some of the stock maps and see if there any nighttime ones with cliffs around the edge. MTMU Nightwolf has the same thing going on.
Binger is offline  
Old 08-18-2017, 05:31 PM   #19
Anonymous[Lolz]
Getting there...
 
Anonymous[Lolz]'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: New York State
Posts: 859
Default
Reply With Quote


Display → CullDistance
Anonymous[Lolz] is offline  
Old 08-18-2017, 05:34 PM   #20
Binger
.

 
Binger's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,198
Default
Reply With Quote


Quote:
Originally Posted by Anonymous[Lolz] View Post
Display → CullDistance
Cull Distances on those meshes are more than twice the fog distance and have nothing to do with what I'm talking about.
Binger is offline  
Reply


Go Back   Omnip)o(tentS Forums > SERVERS > Unreal Tournament > Onslaught

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:31 AM.